Zelf moedervlekken verwijderen

Zelf moedervlekken verwijderen

Moedervlekken kunnen behoorlijk vervelend zijn, vooral een donkere moedervlek op een overzichtelijke plek kan een doorn in het oog zijn.  Er zijn echter verschillende manieren om zelf je moedervlekken te laten verdwijnen.

pigmentvlekken bleken

Camoufleren van je moedervlekken

Hoe moedervlekken camoufleren? Dat gaat eigenlijk best eenvoudig. Door gebruik van de juiste make up te maken kun jij er zelf voor zorgen dat een moedervlek minder zichtbaar is. Zorg er wel voor dat je niet teveel foundation gebruikt, zodat je gezicht een natuurlijke uitstraling blijft behouden. Heb je vervelende moedervlekken op je armen, dan kun je deze door gebruik van lange mouwen te maken ook eenvoudig camoufleren. Maar al deze methodes zijn misschien wel makkelijk om uit te voeren, er  is nog een veel betere en dus effectievere manier om thuis je moedervlekken te verwijderen.

Bleken middels bleekcrème

De moedervlekken in je gezicht zijn natuurlijk wel de meest vervelende vlekken, omdat iedereen de hele dag door je gezicht kan zien.  Maar natuurlijk  ook op andere plaatsen kun je er last van hebben, zoals in de zomer, als je minder verhullende kleding wilt gaan dragen. Die grote moedervlek op je rug zou je er dan haast af kunnen wensen. Gelukkig is er vandaag de dag bleekcrème  op de markt, waarmee je op kinderlijk eenvoudige wijze de moedervlekken zo licht kunt maken, dat niemand ze meer kan zien. Zelfs jij niet. Maar waarom is dit dan zo eenvoudig? Simpel, omdat je maar een klein beetje crème hoeft toe te passen, twee keer per dag is wenselijk voor een optimaal resultaat.  Dit hoef je dan maar voor een aantal weken te doen om al resultaat te boeken. En dus, voor je het weet zijn die vervelende moedervlekken verleden tijd. Wel moet je eerst toestemming van de huisarts hebben, voordat je bleek crème op je moedervlekken gaat smeren. De moedervlekken kunnen bijvoorbeeld kwaadaardig zijn en dat kan alleen de huisarts zien. Bij twijfel zal hij je dan naar de specialist, zoals een dermatoloog, door gaan sturen. Als de moedervlek gewoon in orde is en je hebt toestemming, dan kun je hem uiteraard gaan behandelen, dat is geen enkel probleem.

moedervlekken verwijderen

Er zijn natuurlijk middelen met chemische componenten erin verwerkt, maar die kun je beter link laten liggen. Als je producten zoals het onze neemt, weet je zeker dat je niet alleen een op 100 % natuurlijk samengestelde basis product op je huid smeert, je bent ook nog eens bijzonder milieubewust bezig. Deze crème zal je huid geen schade aandoen en zorgt er zelfs voor dat je huid jonger aanvoelt en er ook zo uit zal zien.

Dus, je hoeft niet langer met moedervlekken rond te lopen. Je kunt ze camoufleren of voor een meer resolute en werkende optie kiezen door ze middels bleekcrème te gaan bleken. Nogmaals, als je de laatste optie kiest, wees er dan zeker van dat je toestemming van je huisarts hebt gekregen, alvorens je een middel op je moedervlek gaat smeren. Kies voor een mooie egale huid, zonder die vervelende moedervlekken op je huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.