Het Bleken van Moedervlekken

informatie over moedervlekken bleken, tips moedervlekken bleken, behandeling moedervlekken bleken

Er zijn verschillende methodes om een moedervlek lichter te maken, maar hoe je het beste een moedervlek kunt camoufleren is toch door gebruik te maken van een bleekcrème. Door hier gebruik van te maken heb je veel meer controle over het lichter maken van je moedervlek. Daarnaast hoef je ook niet steeds in de weer met allerlei soorten make-up of met zelf bruinende middelen. Als je eenmaal de donkere moedervlek lichter hebt gemaakt, kun je het op eenvoudige wijze bij blijven houden.

De voor- en nadelen van een huid verlichtende crème

Zoals bij haast alles, zitten er voor- en nadelen aan het gebruiken van bleekcrème om je moedervlek minder zichtbaar te maken. Laten we eerst maar eens met de voordelen gaan beginnen.

Ten eerste bespaar je jezelf een heleboel geld. Ga maar eens na wat je zoals aan alleen al reiskosten kwijt zou zijn, mocht je het in een kliniek laten doen. Meestal zijn deze klinieken in de grotere steden gelokaliseerd en daar woont lang niet iedereen. Verder betaal je minimaal een paar honderd euro voor een behandeling. Dat bedrag loopt al snel naar duizend euro of meer op, afhankelijk van de kliniek en wat je precies laat doen. De kosten van een moedervlek verwijderen zijn gewoon veel groter. Ga je thuis moedervlekken verwijderen door gebruik van bleekcrème voor het gezicht te gebruiken, bespaar je jezelf een hoop centen. Iets wat erg goed uit kan komen in deze moeilijke economische tijden.

Verder is het niet alleen heel erg eenvoudig om zelf je moedervlekken lichter te maken, ook kun je op deze manier zelf bepalen in hoeverre de moedervlek ook lichter van kleur moet worden. Wil je hem alleen een beetje lichter maken, of moet hij dusdanig gecamoufleerd worden dat hij één wordt met de kleur van de rest van je huid? Door zelf te bepalen hoe lang je de bleek crème erop smeert, regel je het lichter worden van de moedervlekken helemaal zelf, heel erg eenvoudig.

Zoekwoorden: hoe moedervlekken camoufleren, hoe moedervlek verwijderen, bleken van moedervlekken, zelf moedervlek minder zichtbaar, thuis moedervlekken verwijderen, bleek crème voor gezicht, donkere moedervlek, kosten moedervlek verwijderen, moedervlek

Ben je wat ouder of ben je door andere onvoorziene omstandigheden immobiel geworden, dan kun je gewoon thuis blijven. Je kunt deze bleekmiddelen voor de huid ook nog eens online bestellen, waardoor het zo aan de deur geleverd kan worden. Makkelijker kan het haast niet.

Nog een voordeel is dat je al na een aantal weken een goed resultaat zult boeken. Daarnaast zijn er ook middelen te verkrijgen die op natuurlijke basis zijn samengesteld.

moedervlek verwijderen met creme

skinlight, skinlight creme, huid bleken, pigmentvlekken bleken

De nadelen zijn minder relevant geworden na het bekijken van alle voordelen. Een nadeel kan zijn dat je het bij moet houden. Dus het is niet een kuur volgen en dan ben je er vanaf. Je zal het zelf bij moeten smeren om een blijvend resultaat te behouden. Wat nog een nadeel is, maar ook meteen weer een voordeel, is dat je de moedervlekken niet zomaar kunt bleken, zonder toestemming van je huisarts te hebben gekregen. Als de moedervlek kwaadaardig is, kun je er niet zomaar van alles op gaan smeren.

Ook moet je goed kijken of je niet toevallig voor bepaalde ingrediënten allergisch bent. Dat kun je doen door een klein beetje van de crème aan te brengen op je dijbeen. Contact opnemen met de huisarts is ook altijd een mogelijkheid.