Hoe Moedervlekken Zelf Verwijderen

Moedervlekken kunnen op allerlei manieren verwijderd worden. Je kunt camoufleren door zelfbruiner of make-up te gebruiken, de moedervlek weghalen bij de huisarts, maar er is nog een manier, die ik als eerste met je door zou willen nemen.

Wegsnijden in kliniek

Als je een vlek hebt waar je enorm veel last van hebt, dan kun je deze moedervlek laten verwijderen door een specialist in een kliniek . Je moet er wel heel erg zeker van zijn dat het wegsnijden geen enkele kwaadaardige gevolgen zal hebben. Laat het dus door je huisarts controleren, maar vaak zijn er in klinieken ook specialisten aan het werk, die je moedervlek eerst nauwkeurig zullen onderzoeken, alvorens ze er het mes in gaan zetten om hem voorgoed van je huid te halen.

 

moedervlekken verwijderen

Via de huisarts

Als je een moedervlek wilt laten verwijderen, dan laat je hem het beste als eerste bij de huisarts nakijken. Als de arts er van overtuigd is dat er niets aan de hand is, snijdt hij hem voor je weg. Sommige huisartsen doen het met een scalpel, anderen doen het met een simpel scheermesje. Eerst wordt er een vloeibare verdoving over de huid gesmeerd, zodat de huid lokaal verdoofd is. Daarna is het een kwestie van wegsnijden, een verband erop en klaar. Deze moet wel een aantal dagen blijven zitten, maar dat zal de huisarts wel aangeven. Als hij denkt dat er toch nog even wat moet worden onderzocht aan de moedervlek, ook al is hij verwijderd, dan stuur de huisarts het op naar een laboratorium, waarover je vanzelf uitslag krijgt.

Camoufleren middels make-up

Je kunt moedervlekken ook heel eenvoudig camoufleren. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt met foundation of andere make-up de moedervlek dusdanig besmeren. Zorg ervoor dat je niet alleen die ene plek bewerkt hebt, want dat is een raar gezicht. Dus verdeel de make-up op een dusdanige wijze dat de hele huid er nog redelijk natuurlijk uitziet en het echt lijkt alsof je de moedervlek hebt laten verwijderen.

moedervlek verwijderen, donkere moedervlek, moedervlek bleken
Donkere platte moedervlek op schouder

Camoufleren middels zelfbruiner

De andere manier om moedervlekjes te laten verwijderen middels een camouflage techniek, is het gebruiken van zelfbruiner. Als je dit middeltje over je huid verdeelt, dan wordt je op alle plekken even bruin. Het maakt je huid donkerder, waardoor de moedervlek in zijn geheel zal lijken te verdwijnen. Misschien is het dan ook juist een goed idee om de moedervlekjes zelf niet met de zelf bruiner te bewerken, zodat deze dezelfde kleur aan blijven houden. Zo wordt je huid wel donkerder, maar de plekken die je lichter wilt maken, blijven gelijk.

Zoekwoorden: moedervlek laseren, moedervlek laten verwijderen, moedervlek laten weghalen, moedervlek verwijderen, moedervlek weghalen huisarts, moedervlek weghalen zonder litteken, moedervlek weglaseren, moedervlekjes verwijderen, moedervlek verwijderen Amsterdam, moedervlek verwijderen Rotterdam, moedervlek verwijderen Den Haag

Zoals je kunt zien zijn er verschillende manieren om zelf moedervlekken te verwijderen. Ook is het mogelijk het ergens anders te laten doen. Weg laten laseren is ook een optie, maar dat kost je weer behoorlijk veel geld. Oordeel zelf wat jou de beste methode lijkt. Twijfel je over je moedervlek of moedervlekjes, laat het dan bij de huisarts nakijken. Zekerheid voor alles, het gaat wel om je eigen lijf.

Kies ervoor om uw Ongewenste Moedervlekken zelf te verwijderen.

BESTEL SKINLIGHT VANDAAG NOG!